Aksaray Üniversitesi
Tıp Fakültesi Dekanına Tebrik Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Tıp Fakültesi birinci ve dördüncü sınıf öğrencilerinin eğitimlerine Aksaray’da başladığını, morfoloji binasının inşasına da 2021 yılında başlamayı planladıklarını söyledi.

Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gül’e tebrik ziyaretinde bulundu. Tıp Fakültesi’nin Aksaray için önemini bildiklerini ve Fakülteyi geliştirmek adına atılması gereken tüm adımları titizlikle attıklarını ifade eden ASÜ Rektörü, “Birinci sınıf ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz artık şehrimizde. Diğer öğrencilerimiz de önümüzdeki birkaç yıllık süreç içerisinde şehrimizde olacak. Bunu sağlayabilmek adına merkezi derslikler ve ASÜBTAM’da bir takım düzenlemeler yaptık. Öte yandan akademik kadromuz her geçen gün gelişiyor. En temel eksiklerimizden birisi olan morfoloji binası için de girişimlerimiz netice verdi. Yer tespiti yapıldı ve 2021 yılında inşaat çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. Şehrimize, öteden beri en büyük hayallerinden birisi olan Tıp Fakültesini kazandırmaktan ve imkânlar çerçevesinde geliştirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi. Fakülte Dekanı Prof. Gül’ün bir süre önce göreve başladığını da anımsatan Rektör Şahin, “Sayın Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyor, çalışmalara önemli katkılar sunacağına inanıyoruz” dedi. Dekan Gül de Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve çalışmalardaki son durum hakkında bilgiler verdi.

Ziyareti esnasında Rektör Şahin’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi ve Prof. Dr. Engin Deligöz de eşlik etti.